Lamelgardin til dit store vinduesparti

Leder du efter lamelgardiner til dine vinduer?

Et lamelgardin er med årene blevet et utroligt populært gardinvalg, og det er selvfølgelig ikke uden grund. Overvejer du også et lamelgardin til dine vinduer i hjemmet eller virksomheden, står jeg gerne til rådighed for dig. Jeg kommer hjem til dig i for eksempel Fredericia, Vejle, Middelfart eller omegn og fremviser mit store udvalg af lamelgardiner. På den måde kan du se gardinerne der, hvor de rent faktisk også skal monteres.

Hvorfor skal du vælge et lamelgardin?

Når du leder efter en ideel gardinløsning til dit hjem eller dine erhvervslokaler, er et lamelgardin en oplagt løsning. Det gælder især, hvis du har store og åbne vinduespartier, eller hvis du bare godt kunne tænke dig at have indflydelse på, hvor meget lys der kommer ind gennem gardinet.

Med et lamelgardin kan du nemlig indstille lamellerne således, at de enten skærmer helt af for lyset, eller du kan lade dem stå åbne, således at der stadig kommer en ønsket mængde lys ind i rummet.

En anden fordel ved et lamelgardin er, at det er utroligt nemt at rengøre. Fordi lamellerne er lodrette, samler der sig minimalt støv sammenlignet med for eksempel persienner, og når gardinerne trænger til en rengøring, kan du nemt tørre dem af med en våd klud eller en blød børste.

Alt i alt er der især følgende 5 gode grunde til at vælge et lamelgardin:

  1. ​Du kan selv styre, hvor meget lys der skal lukkes ind gennem lamellerne
  2. ​Du kan nemt rengøre gardinerne
  3. ​Du kan minimere mængden af støv på gardinerne sammenlignet med andre gardinløsninger
  4. ​Du kan få et allergivenligt indeklima som følge af mindre støv
  5. Du kan vælge mellem mange forskellige farver og designs.

Få danskproduceret kvalitet til den rette pris

Jeg har mere end 40 års erfaring i branchen, og jeg kan derfor tilbyde danskproduceret kvalitet til den helt rigtige pris. Samtidig sørger jeg også for, at du får et resultat i topklasse, når du lader mig stå for opmåling og montering af dit nye lamelgardin. Jeg løser nemlig opgaven helt ned i detaljen.

Kontakt mig og se mit sortiment

Kunne du tænke dig at se mit sortiment af lamelgardiner, er du velkommen til at kontakte mig for at booke et besøg.

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave, så udfyld formularen og vi vil vende tilbage på din henvendelse. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

Gardinekspertens Bus v/ Henrik Dau

CVR-nummer: 26721385

Forsythiavej 17, 7000 Fredericia

Klik her for rutevejledning

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 20 33 80 16 eller sende en e-mail til gardinekspertensbus@gmail.com. Du kan også benytte vores kontaktformular.