Om GardinEksperten​

Gardinekspertens bus har kørt siden 2002. Jeg selv, har mere end 40 års erfaring fra branchen, idet jeg startede i mine forældres butik, Gardineksperten, i centrum af Fredericia. Det var en god, gammeldags specialbutik. Vi havde egen systue og masser af vareprøver og udstillinger i butikken. 

Jeg udstod min læretid i butikken, men det var den håndværksmæssige del, der havde min store interesse. Hurtigt blev det mig der kørte ud og monterede hos kunderne og da mine forældre ønskede at lukke butikken, besluttede jeg mig for at blive selvstændig – Gardinekspertens bus var en realitet.

Om det er en totalløsning til dit nye hjem, solafskærmning til terrassen eller noget helt tredie, så udfører jeg opgaven så både du og jeg er tilfreds. Bussen er fyldt med vareprøver og det jeg ikke har, kan jeg skaffe.​

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave, så udfyld formularen og vi vil vende tilbage på din henvendelse. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

Gardinekspertens Bus v/ Henrik Dau

CVR-nummer: 26721385

Forsythiavej 17, 7000 Fredericia

Klik her for rutevejledning

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 20 33 80 16 eller sende en e-mail til gardinekspertensbus@gmail.com. Du kan også benytte vores kontaktformular.