Rullegardin til hjemmet eller virksomheden

Er du på udkig efter nye rullegardiner?

Et rullegardin er en populær løsning, hvis du skal have nye gardiner i dit hjem. Rullegardinerne er velegnet til alle hjemmets værelser og rum, og der er et væld af forskellige muligheder i forhold til både farve- og designvalg, materiale og funktionalitet.

Hvis du er på udkig efter et nyt rullegardin til soveværelset, stuen, køkkenet eller et helt fjerde sted, så kommer jeg gerne forbi dit hjem med min gardinbus. På den måde behøver du ikke at forestille dig, hvordan dine nye rullegardiner vil komme til at se ud i dit hjem. Du kan rent faktisk se det.

Jeg kører både ud til private hjem og erhvervsadresser i Fredericia, Middelfart, Vejle og omegn. Skal jeg også komme forbi dig med alle mine vareprøver?

Hvorfor vælge et rullegardin?

Der findes i dag utrolig mange forskellige gardinløsninger til både hjemmet og virksomhedslokalerne, så hvorfor egentlig lige netop vælge et rullegardin?

Rullegardinet er en klassiker, der med sit tidløse og enkle design er nemt at betjene. Derudover består gardiner af ét stort stykke stof, hvilket giver en effektiv solafskærmning og et stilrent look indenfor.

Ud over det er et rullegardin også pladsbesparende, fordi det kan rulles helt op. Du kan dermed næsten ikke se gardinet, når det er rullet fra, og det tager derfor ikke udsyn.

Jeg hjælper dig med at vælge den helt rigtige løsning

Jeg har over 40 års erfaring inden for branchen, og jeg hjælper dig derfor gerne med at vælge den helt rigtige gardinløsning til dine behov. Min bus er fyldt med vareprøver, og det jeg ikke har, kan jeg skaffe. Der er med andre ord uendeligt mange muligheder, når du vælger at få besøg af min gardinbus.

Når du har valgt dit nye rullegardin, sørger jeg selvfølgelig for at måle op, så gardinet bliver bestilt i den rigtige størrelse. Efterfølgende sørger jeg også for en korrekt montering af gardinet på det valgte sted.

Kontakt mig og hør mere eller bestil et besøg

Kunne du tænke dig at høre mere om mine gardinløsninger eller at bestille et besøg? Så kontakt mig gerne allerede i dag.

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave, så udfyld formularen og vi vil vende tilbage på din henvendelse. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

Gardinekspertens Bus v/ Henrik Dau

CVR-nummer: 26721385

Forsythiavej 17, 7000 Fredericia

Klik her for rutevejledning

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 20 33 80 16 eller sende en e-mail til gardinekspertensbus@gmail.com. Du kan også benytte vores kontaktformular.